Marxistisk Salon: Boglancering. Det spektakulære samfund af Guy Debord

Institut for Marxistisk Analyse (IMA) inviterer til bogreception for DET SPEKTAKULÆRE SAMFUND af Guy Debord, nyoversat af Louise Bundgaard og Gustav Johannes Hoder og udgivet af Forlaget Aleatorik og Forlaget Antipyrine.

Guy Debords Det spektakulære samfund fra 1967 blev første gang oversat til dansk i 1972 som “Skuespilsamfundet” og udgivet på Bibliotek Rhodos. Som bud på en fornyelse af den “totale kritik af det bestående” konstruerer teksten en ganske særlig bro mellem den marxistiske tradition og de historiske avantgarder. I anledning af nyoversættelsen vil Dominique Routhier, PhD fra Syddansk universitet, blive sat i stævne af Gustav Johannes Hoder, forlægger og redaktør på udgivelsen, i en samtale om situationisternes revolution af hverdagslivet, interventionistisk marxologi og fodnotepolitik.

Læs mere om tid og sted samt tilmelding.

IMA byder på lidt at drikke til lejligheden. Vel mødt!

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WPMessenger