Debatmøde: Kapitalismens Historie

Foredrag af Asger Sørensen, lektor i pædagogisk filosofi.

I bogen Capitalism, Alienation and Critique. Studies in Economy and Dialectics (Brill, 2019) argumenterer Asger for, at Kritisk Teori i den klassiske dialektiske udgave fra Frankfurterskolens første generation (Horkheimer, Marcuse, Adorno m.fl.) stadig er relevant for analysen af den globale kapitalisme, men at der er brug for at fokusere mere på selve kritikken af den politiske økonomi. I aftenens oplæg vil Asger først diskutere muligheden for alternativer til den marxistiske kritik af den politiske økonomi, dernæst give en kritik af elementer i moderne neo-liberal ideologi.

Relevante links:

Torsdag, 7. oktober 2021 – 19:15 til 21:30

DPU, Emdrup, lokale A 200

Tilmelding:
Arrangementet er gratis, men af hensyn til forplejning, beder vi om en tilmelding senest den 1. oktober på mail: foreningenpaedsockbh@gmail.com.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WPMessenger