Værditeori m. Karen Helveg Petersen

Efteråret bød på intet minde end en diskussion af den marxistiske værditeori i Informations spalter. En diskussion der igen viste, at selv om økonomisk teori kan synes lidt tørt, så er det afgørende for hvilken politik man kan forestille sig. Karen Helveg Petersen har gennem mange år arbejdet med værditeori og kommer forbi onsdag d. 18. maj forbi Studiestræde 24 for at give et rids af teorien og præsentere den nyeste forskning på området.

Lektor i økonomi Jeppe Druedahl, der også deltog i efterårets diskussion deltager som opponent til oplæget.Mødet finder sted d. 18. maj kl. 19-21 på Studiestræde 24 i lokalet i gården (stueetagen), det er også muligt at deltage på zoom https://us02web.zoom.us/j/86097702316

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WPMessenger