Kinas 20. partikongres – resultater og dilemmaer

Institut for Marxistisk Analyse holder i efterårssemestret 2022 en oplægsrække om den politiske situation i Kina. Gennem en række oplæg vil vi nærme os en større forståelse af riget i midten og dets Institut for Marxistisk Analyse holder i efterårssemestret 2022 en oplægsrække om den politiske situation i Kina. Gennem en række oplæg vil vi nærme os en større forståelse af riget i midten og dets udvikling fra den fattige bondestat hvor Mao Zedong og hans kommunistiske guerillahær tog magten til dagens kapitalistiske et partis diktatur.

Foredraget vil analysere sammensætningen af partiets nye ledelse, ledelsens handlingsplaner for partiets nye kurs og endeligt vurdere hvad partikongressen betyder for Kinas internationale position.

Foredraget er ved professor emiritus Jørgen Delman.

Mødet afholdes 23. november kl. 19 i Folkets hus, Stengade 50 på Nørrebro i København.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WPMessenger