Møde med Aaron Bastani & studiekreds: Fully Automated Luxury Communism

1. november 2019 kommer Aaron Bastani til København for at holde oplæg om sin nye bog Fully Automated Luxury Communism. I den forbindelse arrangerer Institut for Marxistisk Analyse en studiekreds om bogen.

Fuldt automatiseret luksuskommunisme er ideen om, at ny teknologisk udvikling indenfor digitalisering og automatisering kan få maskiner til at lave alt arbejde og folk til at leve i luksus. I hvert fald så længe fordelene deles mellem alle.

I denne nye bog forklarer Aaron Bastani, medstifter af den britiske venstrefløjsmedieorganisationen Novara Media, en positiv vision for fremtiden hvor nyliberalismen er forbi, arbejdet er afskaffet og energi og resurser findes i overflod.

Kom med for at læse og diskutere FALC i tre uger sammen med os. Er dette en ønskværd fremtid? Er det en sandsynlig fremtid? Er det andre områder end de i bogen hvor teknologier kunde muliggøre en bedre og mere retfærdig verden?

Studiekredsen finder sted over tre søndage fra kl. 15-17 på Gormsgade 2A på Nørrebro.

13. Oktober 2019:
DEL I: Chaos Under Heaven side 15-68.

20. Oktober 2019:
DEL II: New Travellers side 69-184.

27. Oktober 2019:
DEL III: Paradise Found side 185-244.


1. November 2019:
Aaron Bastani kommer og giver et oplæg.
Se mere om dette arrangement her.

OBS: Bogen findes kun på engelsk og studiekredsen kommer at foregå på engelsk.


Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WPMessenger