Hvorfor klasse? Det danske klassesamfunds historie

Reinout Bosch, historiker & Christian Gorm Hansen, antropolog

Hvis klasserne i dagens samfund skal beskrives, er det en forudsætning at fundere en analyse i den historiske udvikling, hævder aftenens oplægsholdere. Som et led i Institut for Marxistisk Analyses arbejde med at lave en moderne klasseanalyse, ønsker Reinout og Christian at præsentere deres arbejde i sin nuværende form. De håber på denne måde at kunne få kvalificeret den fortløbende diskussion om klassernes stilling, muligheder og relevans i dag Oplægsholderne vil præsentere deres undersøgelse i et 25 minutters oplæg, hvorefter den resterende tid vil gå med diskussion om klasseanalysen af i dag (+ de nødvendige pauser).

24. september 2020
19:00-21:00
Dagbladet Arbejderen
Hillerødgade 30 A
2200 København N,

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.