Kritik af akademisk marxisme

Torsdag d. 21. april får vi besøg at Torkil Lauesen og Gabriel Kuhn der præsenterer deres kritik af den akademiske marxisme.

Deres oplæg til diskussionen kommer til at handle om forholdet mellem udviklingen af revolutionær teori og den akademiske verden. Både Torkil og Gabriel er politiske aktivister, der har en akademisk baggrund og bruger akademiske metoder og artikler i deres politiske arbejde. Ingen af dem har dog nogen akademisk karriere.

Gennem en historiske gennemgang af forholdet mellem radikal teori og den akademiske verden og deres personlige erfaringer fra begge verdner, vil Torkil og Gabriel prøve at belyse forholdet mellem radikal teori og den akademiske verden.

Sigtet er at nå frem til nogle forslag til vi kan mindske kløften mellem blot at forstå verden og viljen til at forandre verden.

Mødet finder sted d 21. april kl. 19.00 på Studiestræde 24 (København) i lokalet i stuen.

WPMessenger