Kinas kommunistiske parti – modstandsdygtighed og overlevelsesstrategier

Siden etableringen af Kinas Kommunistiske Parti (KKP) i 1921 har partiet navigeret og modstået adskillige interne og eksterne kriser som potentielt kunne have været dets endeligt. Med andre ord: Hvorfor, eller hvordan eksisterer KKP stadigvæk?

Dette foredrag vil beskæftige sig med spørgsmål omkring KKPs legitimitet, hvilke kilder der findes til partiets “modstandsdygtighed”, hvorvidt KKP repræsenterer en form for autoritær populisme, samt hvilke problemer partiet står over for netop nu.

Oplæg ved lektor emiritus Clemens Stubbe Østergaard.

Mødet finder sted d. 14. december kl. 19.00-21.00 i Solidaritetshuset, Griffenfeldsgade 41, 2200 Nørrebro.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WPMessenger